sergiu83 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam zbieram info o konsolach - być może kupię i potrzebuje wszelkie dane o wrażeniach, grach, przeróbkach, no praktycznie o wszystkim. Aktualnie mam na oku Wii więc chętnie wysłucham opinii o tym jak ktoś ma. no właśnie.. 32' samsung wisi na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ja mam ps3 plus tv 37" fullHD - Gran Turismo rządzi grafika niesamowita w rozdzielczości 1920x1080 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ps3...bueeerk..brzyyydal xbox+xbox360+Nintendo DSLite + PSP. Wszystko przerobione jak tylko mozna = pytaj o co chcesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 JuveFan, jak już to w grę wchodzi x360 z tego co wymieniłeś... pisz co wiesz bronius, aleś się rozpisał..GT to tylko kropla w morzu dodam, że Wii ma tą przewagę, jak dla mnie, że ma kilka pozycji wymagających ruchu dość sporego ale z kolei nie ma w ofercie "porządnych" gier jak właśnie GT, GTA czy Fallout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wii jako dodatkowa konsola - czemu nie, lecz jako główna - eee...mozna kase lepiej zainwestować. Nie oszukujmy się - dylemat jest między ps3 a x360. I teraz pierwsza sprawa - moralno-finansowa: piractwo! Kradniesz gry - to tylko x360, bedziesz wyszukiwał na allegro za jakimiś perełkami...x360 i ps3. Granie online - ps3: za darmo, x360: bulisz (fanbojowsko dodam ze lepiej zapłacic i mieć cos w lepszej jakości ) Kino domowe - ps3 tylko i wyłacznie. Blu-ray na pokładzie deklasuje wszystko. Jak masz jakies konkretne audio....to sąsiedzi Cie ubiją! Gry: jak walisz sake wieczorami, kochasz grac w to samo od 10 lat, tylko w "lepszej" oprawie, lubisz grając w grę obejrzeć 235634 minut animowanych cut-scenek (heh..snake...;)), kiedys miałeś szaraka a pożniej ps2... - to musisz kupic ps3. LECZ: jeżeli czujesz magię kasy Billa - wezmiesz x'a ;) (fanbojowsko: pad od x'a jest wygodniejszy ;)) Zarty zartami: ps3 = mało usterkowa, x360 = loteryjka - albo padnie albo nie, albo jutro albo za 2 lata. Mi padła premierowa seria..po ponad 2 latach katowania jej niemiłosiernie (to jest cholernie dobry rezultat), wiec nie pozostalo nic innego jak skoczyc do najblizszego marketu, kupic kolejny model ;) ...wracajac do tematu - co konkretnie chcesz wiedzieć ? ??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 JuveFan, no właśnie wii miała być pół na pół z pc.. gry na pc a zabawa ruchowa, sam czy ze znajomymi na wii. W weekend 9-10/5 około 6 osób się bawiło przy tym. boks, golf etc... i wszystko w ruchu, a nie na kanapie, fakt grafa nie zbyt ale to akurat nie jest bardzo ważna kwestia. problem w tym, że czy to ps czy x to jest to tylko maszynka do grania (blue ray nie jest brany pod uwagę). szaraka nie miałem, tak jak innej konsoli - ta by była pierwsza. przy wyborze Xa czy PSa obawiam się że będzie to tylko zabawka do grania i denerwowania mojej pięknej połowy, a przy Wii zagarnę ją do grania i po "problemie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Xbox360 sam posiadam i polecam. Z kumplem gramy w golfa i snookera. Grałem na Wii i też zabawa przednia, ale inna co nie znaczy że gorsza. Jak bym miał kasę to bym dokupił, ale nie mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 no ja też nie mam tyle na raz :D wszak i tak na raty idzie taki zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi