warmplace Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Hej Mam taki problem. Chce kupic megane i chce raczej zeby to bylo auto raczej salonowe i raczej benzyna. Boje sie troche auto sprowadzanych i handlarzy. Oto aiuto co oceny i moje bolączki http://www.autogielda.pl/sprzedam_renault_...na&strona=3 Boje sie tego przebiegu ( strasznie duzy jak na benzyne jak sadzicie? Plus jest taki ze salonowka ladna ... ;) Dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warmplace Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No wlasnie gdyby to byl diesel.. ale to jest benzyna... i to spory przebieg jak na benzyne 25 rocznie ? czy nie ? ... bo w sumei autko serwisowane itd itp wygalda ciekawie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Sredni przebieh w PL to 20 tkm, wiec nie demonizujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warmplace Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Czyli ok. Znalazlem drugiego z tym ze nie wiem czy ma klime? czy klima (nie chodzi mi o klimatronik) byla w standardzie generalnie auto ma nawet ksenony? Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi