Piok Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam Czytajac opinie i po zasięgnięciu opini różnych osób coraz bardziej jestem przekonany do założenia instalacji gazowej (prawdopodobnie Omegas LandiRenzo). Czy znacie może jakiś rozsądny warsztat (Warszawa ewentualnie okolice) który ze spokojem sumienia moglibyście mi polecić. Z góry dzieki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 najbliżej W-wy tych http://www.nagaz.pl polecam obiema rękami. Fachowcy. Kilkanaście aut spod ich ręki widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shemrock Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam Czytajac opinie i po zasięgnięciu opini różnych osób coraz bardziej jestem przekonany do założenia instalacji gazowej (prawdopodobnie Omegas LandiRenzo). Czy znacie może jakiś rozsądny warsztat (Warszawa ewentualnie okolice) który ze spokojem sumienia moglibyście mi polecić. Z góry dzieki za pomoc pozdrawiam polecam Czekram w ursusie, fachowcy godni polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi