Marcin Szymansk Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 To na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1nick Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dzięki panowie za waszą pomoc. Obejrzałem sobie je wszystkie jeszcze raz na spokojnie i powiem tyle. Moja astra z 2000 r. przy przebiegu 176 tys. wyglądała wewnątrz ze dwa razy lepiej niż te autka zwłaszcza te u zdunka. Dlatego szukam dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 i prawidłowo, nie ma się co spieszyć, okazja na pewno się trafi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1nick Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Panowie lagunka II rocznik 2002 i pierwszy właściciel - Przebieg 37 tys. orginalny. Satarszy pan nim jeździ - nigdy w zimie ale cenę podał 30000 - powiem tak auto salonowe ale ta cena ???? Co sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 1nick, dużo za dużo.Może więcej danych na temat tej lagunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Satarszy pan nim jeździ czy ten Pan to Niemiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Niewiem czy auto jeszcze jest ale u zdunka mieli Lagune z 2003 roku po niefartownym dzwonie , auto uderzone w przód dokłanie w dół silnika pękł blok i wstawiono nówka silnik 1,9 cena ok 20000, wszystko elegancko naprawione. Coś tam mi brat opowaiadał o pół skórach i innych bajerach ale jak pokazałem żonie takową lagunę to powiedziała że za duże i taka żaba i ogółnie się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1nick Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 1nick, dużo za dużo.Może więcej danych na temat tej lagunki? Laguna odkryta przypadkowo w warsztaciwe zajmującym się naprawą renault w gdańsku oliwie ul. chrzanowskiego. Właściciel starszy pan (bardzo starszy) szef tej firmy. Auto wizualnie w środku i na zewnątrz nowe Mechanik stwierdził że szef kupił ale okazało się dla niego za duże i tak generalnie więcej stoi jak jeździ. Jest tylko jedna wada 2002r produkcji a gość zaśpiewał 30 tys. Acha poj. 1,6 benz. . Chyba zostanie ta od zdunka za 22 tys. Może i trochę dobita ale jak szukam to się coraz bardziej zniechęcam, same tłuczki nawet u zdunka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi