suchutki Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 w PL JEST to dozwolone- pytałem jak byłem na przeglądzie rejestracyjnym tylko teraz- nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba NIE możesz wtedy mieć świateł postojowych- te kiedunki mają robić za postojowe! ja włączysz na pozycję postojowe- to te kierunki dalej mająświecić... tak to chyba było.. jak będę koło stacji przejeżdżał to wstąpię i zapytam Pozdrówka ziomale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jest jak samochód posiada homologację z takim oświetleniem. zresztą u nas to i tak do końca nie wiadomo co ztym prawem bo co region to inna interpretacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 no i APDEJT zrobię... Jeśli chcesz mieć świecące kierunki to nie może być to tak, że...hmmm jak by to wytłumaczyć... podczas jazdy świecą a jak włączysz kierunek to gasną i się zaświecają jak zwykłe kierunki w każdym "europejskim" aucie tylko ma to być tak że: podczas jazdy żarówki kierunków świecą połową swojej mocy a gdy włączysz kierunkowskaz to świecą pełną mocą- krótko mówiąc- podczas włączenia kierunka świecą ciemniej, jaśniej, ciemniej... Mam nadzieję że wszystko jasne [ Dodano: 2007-04-22, 21:12 ] a tu filmik poglądawy!! to ma wyglądać tak jak te kierunki blizej grila- mają po prostu nie gasnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 to ma wyglądać tak jak te kierunki blizej grila Obawiam się, ze właśnie tak to nie może w Polsce kierunkowskaz wyglądać. To nie Ameryka (i całe szczęście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 pytałem na stacji kontroli pojazdów i tam mi pan właśnie powiedział że tak może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To bardzo dziwne. Przecież w autach europejskich kierunkowskaz musi całkiem gasnać. Polska nie jest wyjątkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Panowie ja nadal sie upieram przy zdaniu policjanta z drogówki który stwierdza że nie jest to dozwolone jedynie auta posiadające to w homologacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Najprostszym rozwiazaniem jest wsadzenie zarowki 2włoknowej (jak w stopach). jedno podlaczas pod postojowke, a drugie normalnie jak migacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damro93 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 kolego jak jesteś jeszcze tym zainteresowany pisz priv ;) są to niskie koszta i bez żadnych zbędnych żarówek ;p w moim awatarze masz fotko lampy z tą instalacją w megane II ph I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master1993 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Damro93 a ty masz seryjne lampy czy z soczewką? Bo ja akurat planuje zmienić właśnie i mam dylemat. Bo podobają mi się z tym ładnym kierunkiem tylko, że one są poliftowe :( Może nie powinienem w tym dziale pisać ale jak by ktoś chciał mi w tym pomóc doradzić chętnie wysłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 to czyli co chesz zmienić kolego , lampy na poliftowe z soczewką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master1993 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 no tak ale wiążę się z tym zmiana zderzaka u mnie, bo ja mam przed linftową wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zawsze możemy ci przerobić twoje reflektory na soczewkowe :) Link poniżej do mojej stronki na FB Stronka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi