Jaskinia Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jak widać nawet zakup auta z gwarancją ASO jest ryzykowne http://forum.vectraklub.pl/index.php?showt...=79493&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 W Polsce wszyscy kombinują. Ja też kupiłem auto w ASO i wyszło później kilka kwiatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Niestety palcem moge wskazac ASO gdzie kręcą liczniki (ASO różnych marek). To kwestia tylko kasy. Dopóki będzie się opłacało to proceder będzie miał miejsce. O ile mnie pamięć nie myli to w Szwecji za kręcenie licznika się idzie do więzienia bo to oszustwo! Tam gdzie ja sprawdzalem swoj pojazd dowiedziałem się nieoficjalnie że zdarzyło się im już kiedyś w przeszłości wpadka z autem kręconym - po prostu nie sprawdzili. Właściciel chciał wszystkich pozwalniać (pewnie taką samą jazdę zrobił mu nabity w butelkę klient) i od tamtego czasu przy przedsprzedażnych sprawdzaniach aut weryfikują wszystko (historię auta też). Oczywiście nie oznacza to że sa crystal clear - po prostu trzeba się pilnować i wietrzyć spisek wszędzie. To obłęd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi