gienek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 panowie kobiety wam trzeba żeby was wyładowała mnie tam ne kopie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 gienek kobiete mam a auto jak kopało tak kopie Krzychu masz racje ze kopanie a kopanie to róznica, u mnie teraz tak nadupia ze naprawde jak ma wysiąsc z samochodu to łzy mam w oczach :cry: byłem teraz w sklepie znowu dostałem strzała od własnego niewdziecznego auta :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 gienek, mnie tam moja kobieta tak wyladowywuje ze ledwo kierownice trzymam a auto tez nadal kopie... choc jak teraz przestalem chodzic w moich magicznych spodniach to juz mniej i rzadko ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 moja megi dzisiaj się popisała takjeszcze nie maiłem otwieram drzwi biore fajki zamykam a ona jeb, miałem na sobie jeansy i zwykłą koszulkę więc to chyba nie ubranie a samochód stał w cieniu (choć nie wiem czy to ma jakąś różnice czy stoi w cieniu czy nie?)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airman Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 wszyscy poprzednicy mają dużo racji; każdy samochód kopie; zdjąć trefne pokrowce - ubrania się zmieniają a pokrowce siedzeń nie; jak nie mamy pokrowców lekko przeprać w antystatyku tapicerkę; na koniec przykleić folię na słupki i gotowe - niech spróbuje kopnąć. paski gumowe karoseria-ziemia nie działają ale takie z zatopionym metalem odprowadzają parę culombów - mniej kopie; duże iskry mogą powstać przy złym połączeniu (metalizacji) elementów karoserii typu maska , bagażnik , silnik oraz przy braku ekranów wzmacniaczy , przebiciu na obudowę piecyków , wzmacniaczy. zaśmiewam się czytając poprzedników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 a jezeli chodzi o ideę gumowego paska to musze rzec ze jest ona nieco absurdalna - jak guma moze odprowadzac ladunki jak nie przewodzi prądu to prawda - nalezy polaczyc auto z ziemią - ale zwykle robi sie to metalowym lancuchem - tzn nie spotkalem sie zeby osobowka to miala, ale kazda cysterna musi to miec - w zbiorniku benzyna jest w ciaglym ruchu, niechaj przeskoczy w srodku iskra z potartej scianki cysterny, mamy ladne fajerwerki - odprowadza sie to lancuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ale mnie rozbawili ci co piszą że ich wzmacniacz w samochodzie kopie. Czyżby mieli audio w samochodzie na 220V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie o napiecie chodzi a o naterzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie o napiecie chodzi a o naterzenie. natężenie - zawsze poprawiasz ludzi, ale tym razem to Ty popelniles ortograficzny błąd ;-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 No wkradl sie, nikt nie jest doskonaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 z firefoxem, każdy jest ideałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 wracajac do tematu to mnie moja tez dzisiaj kopnela leciutko tylnymi drzwiami w zamian za nowe xenony z przodu, kierunkowskazy boczne clear i czyszczenie felg i szybek 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 nowe xenony z przodu chyba nie myślisz, że takie żarówki coś dają poza tym, że lampę raz dwa uszkodzisz? :roll: bo nie sądzę, ze prawdziwe xenony wsadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertto Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Mnie ostatnio kopią oba samochody jakimi jeżdżę - prywatny i służbowy. To chyba nie jest wina samego auta, ale jakiśch innych czynników (pogoda, temperatura, wilgotność) nasze auto może stawać się ogiwem, które akumuluje ładunki, które dotykając (szczególnie krawędzi np. drzwi - bo tam się ich gromadzi najwięcej) odprowadzamy do ziemi. Jeśli chpodzi o natężenie: zależy ono (z prawa ohma) od napięcia i oporu, a także od ilości ładunków el. zgromadzonych na danej powierzchni. Napięcie zgomadzone na karoserii naszego auta może być znacznie wyższe, niż napięcie akumulatora. Tyle przemyśleń elektryka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 no dobra ale jak sobie z tym poradzić... moja połowica nie chce nawet podchodzić do mojej megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi