AAANDRZEJJJ Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 witam mam pytanie odnośnie sprzęgła bo przejżałem całe forum scenica i nie spotkałem się z tematem więc gdy ruszam z jedynki i puszczam sprzęgło to drży cały samochód aż puszcze sprzęgło a gdy staram się dodać mu gazu to ruszam z piskiem Czy to może być poducha na silniku lub skrzyni czy też sprzęgło siada (nie mam problemów z biegami ładnie wchodzą)? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 sam sobie odpowiedziałeś: może być i jedno i drugie. Zacząłbym od poduch bo mniej z tym roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Jeśli dogorywa poducha pod skrzynią to biegi mogą ciężej wchodzić. Obstawiam, że to jednak wina sprzęgła, ale może to być tylko łożysko na docisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAANDRZEJJJ Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 ogólnie to sprzęgło ciężko mi chodzi ale problemu z przełączaniem biegów to nie ma A jak to łożysko na docisku to trzeba wyjąć cały silnik czy można to zrobić w środku ? silnik 1.9 dti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi