uqasch Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 na wstępie chce zaznaczyć ze nie chce robić reklamy firmie o ktorej bede pisał... Ostatnio spotkałem sie na allegro z zegarami do samochodów wykonanymi przez firme moman sa to pieknie swiecace tarcze indiglo.. .wszedłem na strone producenta www.moman.pl i okazało sie ze niestety nie maja w ofercie tarcz do renault megane I (nie maja do rzadnej renowki) napisałem do nich maila z zapytaniem czy moga takie tarcze zrobic... otrzymałem taka odpowiedz "Chętnie byśmy zrobilli ale mamy kłopoty ze skompletowaniem wszystkich rodzajów liczników do tego modelu - a było ich kilka. Przydałaby się jakaś pomoc - może klubowicze mają jakieś skany tarcz do swoich samochodów pozdrawiam" w zwiazku z czym prosze klubowiczów o pomoc... bardzo mi zalezy a wy tez moze na tym skozystacie bo warto o tym pomyslec, tarcze wygladaja bardzo efektownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=1121 W tym poscie Radekzamiescil skany tarcz do wszystkich wersji megane, coprawda sa one biale ale to nie powinno miec wiekszego znaczenia :D Niech w zamian za to dadza jakas znizke dla uzytkownikow forum, wynegocjuj cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Może nie dopatrzyłem ale wydaje mi się że tam nie ma Megane II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uqasch Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 te skany musza byc w skali 1 do 1... zreszta szczegoly sa na ich stronce jesli ten uzytkownik ma takie skany to niech podesle je na [email protected] wysle je do nich i moze uda sie zalatwic jaks znizke dla forumowiczow [ Dodano: 2007-04-16, 15:26 ] tu jest link http://www.moman.pl/index.php?a=t&id=10 [ Dodano: 2007-09-18, 19:29 ] tarcze indygla sa juz dostepne na stronie www.moman.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek1212 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) zegary fajne ma ktos opis jak podłaczyc ten cały inwenter? bo z tego co czytałem podpina sie jakos pod zarówke w zegarach Edytowane 24 Marca 2012 przez czarek1212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi