janusz35 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Koledzy pomożecie ocenić: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8780330 http://autoremo.otomoto.pl/renault-megane-...y-C8674764.html początkowo szukałem "dizelka" ale znalazłem "benzynkę" :D ten drugi trochę droższy ale licze na 'rodzinną" pożyczkę ;-) Jest i "dizelek" http://autoremo.otomoto.pl/renault-megane-...m-C8704377.html ale akurat ten jakoś do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 janusz35, tę z KR mogę oblukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Super !!! Ja do Krakowa mam tak ok 140km ale to nie problem- problem to wolne w pracy ( najbliższy termin to czwartek- a to może być musztarda po obiedzie). Więc jak możecie to pomóżcie- czy warta jest uwagi i przyjazdu. :D Ja osobiście- mogę pomóc jak ktoś znajdzie autko na trasie pomiędzy Nowym Sączem a Krosnem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ok. Spróbuję na jutro i dam znać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soledad Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 janusz35, Ten drugi rzeczywiście droższy i kurcze jak za taką cenę to wolałabym już klimatronica, tak samo to kombi (poza tym kiepska moc za takie pieniążki) Wkleiłeś trzy modele czyli rozumiem nie masz preferencji czy sedan czy kombi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Oczywiście lepszy byłby kombi ale to nie jest podstawowy warunek-najważniejsze to egzemplarz z udokumentowana historią,rzeczywistym przebiegiem,serwisowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 janusz35, daj znać czy ustawiłeś FRM'a na oglądanie, to i ja się mogę zjawić, we dwójkę będzie raźniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 FRM był (dzięki!) widział a co zabaczył przekazał- ogólnie wóz nie zachwyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hern Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Janusz gdyby cokolwiek było trzeba to mogę pomóc w miarę moich skromnych możliwości. Ostatnio mam wprawę, kupiłem swoją Megi 13 maja w Bielsku. Wcześniej obejrzałem ich chyba ze trzynaście w całej Polsce, więc znam te wszystkie sposobiki handlarskie. Dodatkowo szykuję swoją lalkę na sprzedaż więc poniekąd z drugiej strony też je znam ;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi