Havy Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam, Jestem zainteresowany zakupem Meganki, natomiast interesuje mnie zakup samochodu z instalacja gazowa. I tu mam pytanie, na ogloszeniach w wiekszosci przypadkow nie ma dokladnej informacji jaka jest to instalacja. Z tego co sie orientuje instalacja zwykla nie jest mozliwa do zamontowania, musi byc z wtryskiem lub sekwencyjna, czy w takiej sytuacji mam rozumiec, ze np. ogloszenia typu: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5039452 to samochody z instalacja z wtryskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 tak, z wtryskiem. w moim posiadam silnik 1.4e i mam tam zamontowaną bodajże jednopunktową instalację gazową I generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 W samochodzie z tego linku też wygląda na instalacje I-generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havy Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 A jak oceniacie takie instalacje? Sa z nimi problemy, jak z ich awaryjnoscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 zależy od instalacji i warsztatu w którym została założona. ja mam moja pól roku i zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 kilka sztuk z instalacja gazową: http://www.wroom.pl/samochody-renault-mega...y-malejaco.html z tego co słyszałem, po założeniu instalacji- dobrze- nie ma z nia najmniejszych problemów. Inna kwestia jest gdzie się to zrobi/ lub gdzie była załozona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi