mr6319 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam. Mam zamiar zakupić sobie nowe radyjko, jednak troszkę obawiam się o kradzieże. Stąd właśnie moje pytanie. CZy stosujecie jakieś maskownice swoich radii po ściągnięciu panela? Megane 1996r. 8V, 1600, RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja nie stosuje niczego takiego. Nawet kilka razy zapomnialem wyjac panelu na noc i nic sie nie stalo, mysle ze nie ma sie czego obawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr6319 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Właśnie się doczytałem, ze w autach bez oryginalnych radii były stosowane ześlepki. Czy ktoś wie jak to wygląda i gdzie coś takiego można zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 jak tak bardzo się boisz o swoje radio to zamontuj je w schowku, a na miejsce radia np półeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr6319 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ciekawe rozwiązanie. Trzeba przemysleć. A co do strachu to chyba nikomu z nas nie jest miło gdy mamy rozwalony zamek a często przy tym również wybitą szybę i rozerwany cały kłąb kabelków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 A co do strachu to chyba nikomu z nas nie jest miło gdy mamy rozwalony zamek a często przy tym również wybitą szybę i rozerwany cały kłąb kabelków!!! po to jest ubezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 CZy stosujecie jakieś maskownice swoich radii po ściągnięciu panela? polecam ALLEGRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 po to jest ubezpieczenie Wole nie korzystać z ubezpieczenia i płacić je jedynie profilaktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 zależy jaka firma ubezpieczeniowa, bo nie które za coś takiego nie zabierają zniżek :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nie chodzi mi o zniżki. Po co mi problemy związane z kradzieżą. Papierologia w ubezpieczalnii, załatwianie nowych części, ponowne podłączanie, a jeszcze jak coś złodziej zniszczy, to poprawki, itd. :cry: Żadne ubezpieczenie wtedy nie jest lepsze od braku takich niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Może i tak, ale nie ma nic lepszego od spokojnego snu ubezpieczonego. Wybiją trudno, ale nie stracę na tym zbyt wiele. Takie mam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jak masz znajomego w ubezpieczalni to możesz nawet zarobić . Tylko poco te kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tak dyskutować można w nieskończoność Koniec OT :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 jak tak bardzo się boisz o swoje radio to zamontuj je w schowku, a na miejsce radia np półeczkę Mogę zrobić fotkę jak takie rozwiązanie wygląda. Fotki radia już zamieszczałem na forum. Zaślepkę też gdzieś mam, więc mogę pstryknąc fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi