bronius Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witajcie, Znajomy poprosił mnie o popularyzację pomysłu, który wydaje się dosyć oczywisty, ale nie spotkałem się jeszcze ze stronką zawierającą bazę solidnych firm i ludzi, którzy pracują w biznesie usługodawców. Oczywiście są bazy dotyczące tylko jednego tematu - jak u nas np. polecane warsztaty. Nie spotkałem się natomiast ze stroną, która by to wszystko konsolidowała i dawała możliwość punktowej oceny danego podmiotu. Jeśli macie chwilkę to zapraszam do uzupełniania wpisów lub zgłaszania uwag. Na tym etapie koncepcji każda pomoc jest na wagę złota adres stronki to: >>> bankpolecen.pl <<< ps. nie jest to reklama, a tylko koleżeńska prośba o popularyzację pomysłu - jesteśmy ciekawi czy takie coś ma szansę zdobyć popularność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi