fast1806 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam, ponieważ żona zdała mi prawojazdy, szukam dla niej autka na pierwszy rok, dwa lata. Na razie wybór padł na megane cabrio. Czy mogę prosić o ocenę poniższej oferty? Czy uważacie, że 10 letnia meganka pociągnie jeszcze 2 lata bez co tygodniowych wizyt w serwisie? Z góry dzięki. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8426760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wszystko zależy ile ma faktycznie przejechane i czy była dbana. Po samych felgach można wnioskować ze lans był robiony Ze zdjęć przezentuje się bardzo zacnie ale trzeba pozaglądać tu i ówdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Prezentuje się ładnie i wygląda na zadbaną... Co do tego jak będą wyglądały wizyty w serwisie i jak częste one będą to chyba nikt tobie nie odpowie... Najważniejsze to jak najdokładniej obejrzeć autko przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 fast1806, napewno pociągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 ja mam 11 letnie cabrio i ciągnie jak nówka O ile nie ma poważnych wad ukrytych to bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi