EnD Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 pavlik, jakoś ja jeżdżę 1.4 i ... 1. Jak się śpieszę to zawsze mi wszyscy zjeżdżają z drogi, a nie ja im, silnik mimo wszystko jest w stanie pokazać 'swoje'. 2. Jak mam dobry humor i kupę czasu, jadę sobie spokojnie zgodnie z ograniczeniami, spalanie na naprawdę niskim poziomie. Pamiętaj, że mam wersję 82KM, a nie 96, czy tam 98KM. Aczkolwiek to wszystko i tak nie zmienia faktu, że najchętniej zaopatrzyłbym się w wersję 2.0T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlik Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Ja też mam 70KM i da się jeździć. Jednak teraz jakbym miał wybór wziąłbym minimum 1,6 i 90KM a najlepiej 2.0 i 115KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi