Oskarek86 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam!!! Właśnie się zarejestrowałem na forum, bo bez bicia muszę się przyznać że moja wiedza o samochodach jest niewielka Od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem zakupu meganki i chciałbym prosić o ocene tej oferty. http://moto.allegro.pl/item652679593_renau...at_polecam.html Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Raczej nie ma 120k km przelotu ;-) Fajnie, że właściciel nie upiera się w ogłoszeniu iż auto jest bezwypadkowe. Daleko nie masz. Pojedz, pomacaj, przejedz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 plusem napewno jest dokumentacja wszystkich robót,pod warunkiem że to prawda co pisze w opisie.jak będziesz ogladał to obejrzyj ją od spodu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mnie osobiści to ogłoszenie nie przekonało, szukałbym czegoś młodszego za te pieniądze, właściciel wygląda mi na cwaniaka w szeleszczącym ortalionie, co sobie ściągnął auto z zagranicy po dzwonie i w szopie poskładał, jak się zaczęło sypać to sprzedaje. Pod schowkiem wiszą jakieś kable, pewnie od niebieskiego neonu do podświetlania nowych "najeczków", klapa z tyłu się nie schodzi, zderzak obskubany, ale na JBL i JVC było go stać żeby podjechac na "lansie pod dyche" no i "2 x airbak i koncuwki", mówią same za siebie. Bym zapomnial o alu nakladce by TESCO na pedale od gazu zabezpieczająca pedał przed przejściem przez płytę podłogową przy zapewne "delikatnej" jeździe Szukaj, autek jest naprawdę dużo nie ma co się spieszyć. [ Dodano: 2009-06-08, 10:00 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 A mnie przekonał przebieg jak przebieg może taki może większy ale, jeżeli ma "potwierdzenie" na to wszystko co napisał, że jest zrobione to można to autko obejrzeć. Zawsze najważniejsze są dokładne oględziny na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Obejrzeć zawsze można bo z ogłoszenia zazwyczaj niewiele wynika. A co do dokumentów to jak ktoś chce to się wszystko da załatwić. Zastanawia mnie tylko po co ktoś tyle części powymieniał, żeby teraz sprzedać???chyba, że wymienił ale to było 5 lat temu jak masz blisko to podjedz zobacz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 . A co do dokumentów to jak ktoś chce to się wszystko da załatwić... niby można ale tylko co do kwestii robocizny bo np f-ry za części nikt nie wystawi tobie z datą wstecz np z lutego 2009 albo grudnia 2008 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 widać ze auto zmęczone- te 116 tysięcy to auto może ma-ale chyba tylko iw wyłącznie na liczniku i na ogłoszeniu - kierownica jest już mocno wytarta - ja mam obecnie nieco ponad 110 tysięcy i kierownica jest prawie jak nowa, do tego liczne poprawki lakierniczo-blacharskie , pseudo-tuningowe wstawki typu nakładki na pedały czy brewki :roll: nie wiem czy to kwestia krzywo przyklejonej brewki, ale prawy przod jest do tego krzywy odradzam zdecydowanie do tego dodam, ze jak ktoś w jednym zdaniu popełnia 3 błędy ortograficzne to musi być niezłym tumanem - pomyśl jak dbał o to auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi