pawelp2008 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Proszę pomóżcie ocenić tę ofertę. Autko dla mojej dobrej kolezanki( być może przyszłej forumowiczki) http://otomoto.pl/renault-megane-naprawde-...o-C8878000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 tak patrze i patrze i jakoś mało widze.. niby ciut fotel pasażera wypalony, jakaś kreseczka na zderzaku z tyłu. za bardzo nie mam się czego czepić to może chociaż tej naklejki z tyłu i przebiegu [ Dodano: 2009-06-10, 14:05 ] aaa i dobrze że ma kierownice wielofunkcyjną <rotfl> i komputer trzeba to potwierdzić bo widać że sprzedający nie wie czym jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Chyba tylko brak jednej zaślepki na wycieraczce, a czy blenda nad rejestracja z tyłu nie powinna być w kolorze nadwozia ? Co się dzieje pod tą naklejką na klapie ? I prowadnica lewej tylnej szyby "spuchnięta" chyba jest. Skoro 115kkm to rozrząd pewnie wymieniony, ciekawe czy był ? [ Dodano: 2009-06-10, 14:11 ] Nie wiem czy powinno być w std. ale nie ma regulacji wysokości świateł mijaniaregulacji jasności podświetlenia deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Nie wiem czy powinno być w std. ale nie ma regulacji wysokości świateł mijaniaregulacji jasności podświetlenia deski jakieś jedno pokretło tam jest ale nie wiem czy światła czy podświetlenie deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Z zewnątrz wygląda ładnie. Niepokoi mnie stan kierownicy i foteli. Troszkę zbyt zniszczone jak na 115 tys. Moja po 195 wygląda lepiej. Warto by się było autku z bliska przyjżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 regulacja wysokości świateł, ściemniacza nie było w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Może ktoś jest albo będzie w okolicy i mógłby rzucić okiem. Autko jest w Słomnikach w małopolskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 z zewnątrz całkiem całkiem, ale to nie jest chyba 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Coś kombinowane z przodu. Generalnie mi wygląda to na wersje RN, a ta wersja powinna mieć grill czarny jak tył. Wersja RT jak głosi oznaczenie na prawych przzednich drzwiach to chyb to nie jest. Manualne lusterka, czarna blenda na tylnej klapie. TAk mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Marcin Szymansk ja u siebie też grill zmieniałem na "chrom" w to akurat bym uwierzył, ale reszta rzeczy do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja w swojej też tak miałem, tylko powodem była nie chęć poprawienia wizerunku przez wcześniejszego user-a, tylko akurat taka maska była szrocie Dlatego trzeba to sprawdzić czemu akurat tak, a nie inaczej. Bo tył wyglądana na nieruszany. Dlatego niech kolega opatrzy i będzie wiedział czemu tak a nie inaczej i niech pyta i pyta właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Proszę o opinie; http://otomoto.pl/renault-megane-gotowy-do...i-C7711868.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Widać ,że coś było z przodem autka,nie zgadzają się szczeliny przy masce i lampie.Wypalona dziura w fotelu(pewnie efekt upuszczenia papierosa podczas dzwonu).Poza tym - dlaczego nie diesel ??? Chyba,że koleżanka chce zagazować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tomik 1970, chce wydać do 12tyś. poza tym nie mam możliwości szukania po kraju a tu jest niestety dośc mało takich ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Pośpiech jest złym doradcą !!!! Poszukaj jeszcze trochę ... jest ich całe mnóstwo,na pewno coś znajdziesz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi