pawelp2008 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jasne Tomik, nie śpieszę się, zreszta ona też. Chcę tylko pomóc bo bidula sama jest i nie bardzo wie co i jak a wiesz jak Panowie z komisów są uroczy, słodcy i szczerzy gdy mają do czynienia z kobietą :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Proszę pomóżcie ocenić tę ofertę.Autko dla mojej dobrej kolezanki( być może przyszłej forumowiczki) kiera wytarta jak by miała nabite 200 tysięcya czy blenda nad rejestracja z tyłu nie powinna być w kolorze nie było na to reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-wol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Human ta kierownica u mnie po prawie 300k wygląda lepiej, albo ma duży przebieg albo na małych dystansach po mieście śmigała i t gałka zmiany biegów......... podejrzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 albo ma duży przebieg albo na małych dystansach po mieście śmigała moja ma teraz 100 kilkanaście nabite- Megi trasę w życiu widziała może 3 razy - tak to wszystko w warszawskich korkach a kiere ma jak nową - na bank jest coś nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi