Feliks Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Chłodzony schowek to taki,że jak trzymam w nim Colę to wyciągam chłodną . W M III schowek nie spełnia takiej funkcji więc moim zdanie nie jest chłodzący . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekht Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Cześć. Zainteresowałem się ostatnio kwestią chłodzenia schowka. W MII fajnie to działało. Niestety w MIII już poskąpili tego prostego wynalazku. Żadna z meganek które oglądałem w salonie nie miała w schowku dyszy chłodzenia. Co ciekawe Fluence z prawie identycznym schowkiem miał tę dyszę, pozbawioną zasuwy ale niepodłączoną do nawiewu, więc też chłodzenia brak. Zastanawiam się nad samodzielnym podłączeniem nawiewu do schowka z tunelu nawiewu na pasażera (górnego, nie na nogi). Może ktoś z forumowiczów już coś takiego zrobił. Jeśli tak to proszę o wskazówki, uwagi, przemyślenia :( Pozdrawiam. Maciek Ps. Po przeglądnięciu zdjęć nagrzewnic na necie znalazłem takie z Fluence z wyprowadzonym przewodem do chłodzenia schowka. Wychodzi z okolic gdzie zaczyna się tunel nawiewu na nogi. Może nagrzewnice MIII mają ten otwór tyle że zaślepiony. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez maciekht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi