DrNO Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 do mnie przyszla taka oto oferta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 do mnie też i upusty na nowy samochód przychodzi to domnie bo miałem Thalie ale mi ją skasowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 takie cos obejmuje wszystkie samochody renault ? to ja sie przejade a coo :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek bydgoszcz Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja też dostałem i nawet do mnie dzwonili tylko jakoś nie potrafią trafić z ofertą bo właścicielowi 4 letniej meganki trąbią o upuście 1000 PLN na Clio 3 - czyżby wiedzieli że juz trzeba się jej pozbyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja to zrobiłem i dostałem roczne assistance na teren Polski. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a to jest pelny normalny przeglad? czy bardziej pic na wode? :> ja bede musial niedlugo zrobic przeglad gwar. przed 30kkm i sie zastanawiam czy ta akcja pod to podpada... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt42 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jestem przekonany ze nie, przedtem tez tak myslałem, ale pod przeglad to nie podchodzi.. w najlepszym przypadku skasuja cie 850 jak nie bedzie nic wiecej u mnie po 35 polecialy klocki i to jeszcze doszlo 677 przeglad i filtr klimatyzacji 160 i jeszcze dolicza jakies duprele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 chyba ze przywioze wlasne filtry i plyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt42 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 677 to cena urzędowa wymiana oleju i filtr i przegalądną samochód a za reszte to sola rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dla mnie szkoda czasu, w sensie za daleko mam do ASO a i postoje ze 2 godziny koło auta po to żeby chłopek powiedział że wszystko jest OK po za tym że(tu coś znajdzie, np dobicie klimy za 160zika) jak nie wymienie u nich to nici z asisstance. Po za tym co to za promocja opon skoro w sklepie identyczna (kormoran dla przykładu) jest tańsza. http://www.baloon.pl/tires/tires.aspx?type=O Jakoś nie lubie ASO...... po za przymusowymi przeglądami gwarancyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No nic - jade do nie ASO naprawic co trzeba, a potem do ASO po Assistance... Z tym ze raczej z tego nie skorzystam, bo to napewno jest tak, ze jak cie odholuja, to do ASO i tam bedziesz musial naprawiac za 4 razy wiecej niz w normalnym, przewaznie lepszym warsztacie... Przydac sie moze jak sie akumulator rozladuje, opona przebije/zarowa przepali (a my we fraku), ewentualnie nie bedziemy mogli dostac sie do samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 no i w koncu pojechalem dzisiaj :lol: wykryli ze reczny z jednej strony jakis slaby ale i tak dostalem assistance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 a ile za to wzieli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 19 zl :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 hmm pisałem dziś taki post o 1500 ale widocznie nie zapisało na serwerze :-| dzwoniłem pytałem no i dowiedziałem się że za 19 zł to jest jedynie badanie diagnostyczne samochodu i jeżeli sprawdzą i stwierdzą że jest sprawny to wydają certyfikat upoważniający do asistance renault za te 19 zł jest tylko przegląd żadnych płynów itp jak widać kolegę powyżej potraktowali łagodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi