aroslaw Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 przeciez jest napisane "ze sprawdza" auto - no i sprawdzili to nie jakas gwarancja jest zeby Ci plyny nalali czy cos :-P byly wszystkie "trzesiawki" rolki, luzy w zawieszeniu, ustawienie swiatel itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 czyli wszystko to co mogę sobie sam sprawdzić w pracy za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Robak, ty tak, ale większość nie. I za potrzęsienie trzeba trochę więcej niż 20 złotych wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 wiem że więcej tak tylko napisałem hihi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 nie no jak dla mnie to fajna sprawa, za 19 zl mam pol roku do przegladu to przynajmniej mam pewne ze autko jest ok :] kto jeszcze chce jechac to sie spieszczie bo to jest do 31 maja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi