plachon Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam. Jestem od niedawna użytkownikiem RM z radiem CD MP3. Mam pytania: - czy można wyświetlić czas odtwarzania utworu z CD, normalnie wyświetla numer track i folder, - czy te odtwarzacze CD wyświetlają informacje CD-TEXT. PoZdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 cd-text chyba nigdy nie byl oferowany przez radia fabryczne renault. czasu utworu niestety nie wyswietla :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 MP3? Od kiedy montowali odtwarzacz MP3, u mnie jest normalnie Navi z CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 modele radii z mozliwoscia odczytu MP3 pojawily sie wraz z liftem MII na przelomie '05/'06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 No mi wlasnie brakuje wyswietlania czasu sciezki w UpdateList z MP3 - pozatym nie wiem czy jest mozliwosc aby wyswietlal caly czas nazwe pliku po nacinieciu Display MP3 - wyswietla tylko przez chwile i wraca do informacji o numerze albumu i sciezki - moze przyzwyczajony jestem jeszcze do Alpine z poprzedniego autka ale uwazam ze UpdateList jesli chodzi o obsluge plikow MP3 jest baaardzo wolny :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Co do wyśwoetlania nazwy pliku to chyba nic się na to nie poradzi - mnie też to drażni, że nie wyświetla, a jak już wyświetla to na kilka sekund :/ No cóż może kiedyś naprawią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi