maciu1 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 witam mam problem z cewką tzn po rozgrzaniu silnika i następnym uruchomieniu chodzi tylko na dwóch świecach z drugiej sprawnej cewki.Widziałem na allegro cewki lecz z dwoma kolorami kostki białą i czarną ,czy one czymś się różnią poza kolorem bo gdy zadzwoniłem do sklepu z pytaniem czy mają takie to sprzedawca powiedział że muszę kupić z takim samym kolorem jaki mam w starych. Ale nie potrafił wytłumaczyć czym one się różnią. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 wydaje mi się, że kolor nie ma znaczenia bo siostra ma jedną białą i jedną czarną (silnik K7M) i chodzi to normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damnek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A mnie się wydaje, że są inne. Dziasj wymieniałem ów cewki w silniku K7M i jedna od drugiej różni się plastikowym ząbkien od spodu. Dokładnie jest to po to zeby nie zamontowac jednej cewki na miejscu drugiej i odwrotnie. Co do paramertów cewek, to wydaje mi się, że są takie same, ale po co te ząbki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi