Nazgul07 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam. Mam pare pytan co do renuweczki. Dla wszystkich czytających ten post prosze o wyrozumiałość ponieważ samochod mam od wczoraj, a ze mam niemiecką instrukcje... Po pierwsze samochod ten jezdzi na oleju elfie. I mam pare pytan, co ile 3ba zmieniac olej? A i jak włączyć halogeny. hehe Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 olej to co rok albo 15 tys a halogeny wlaczasz lewa manetka , tam gdzie swiatla masz pokretlo , 1 x przod, 2 x tyl mgielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazgul07 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 A możesz mi powiedzieć ile wchodzi oleju w ten silnik? to jest 1,6 silnik 8 zaworowy. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 wlasnie tez mam 1,6 8v w ksiazce pisza ze 3,5 bez filtra i 4 z filtrem ale jak z wymiana filtra wlalem 3,5 to bylo za duzo i musialem spuszczac. wlej 3 litry i zobacz ile jest, lepiej dolac niz spuszczac :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazgul07 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Okej wielkie dzięki:) Bardzo mi pomogłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi