jan999 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Widziałem dzisiaj czyjś post z pytaniem o kolor zewnętrznych klamek w wersji Dynamique ale gdzieś "zniknął" a jestem tym zainteresowany więc ja się spytam: Jak dostać kolor chromu na zewnętrznych klamkach w wersji Dynamique? W katalogu widnieją tylko dla wersji Privilege a w galerii użytkowników wszystkie mają kolor chromu w wersji Dynamique. Czy wszyscy zamawiali dodatkowo (czy jest w ogóle taka możliwość?) czy to błąd w oficjalnym katalogu? Jakie macie u siebie (pytam posiadaczy wersji Dynamique)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeking Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 witaj ja zadalem to samo pytanko ale admin je skasowal,a jestem zainteresowany bo za tydzien odbieram swoja megi w wersji dynamic a w katalogu jest napisane ze ma w kolorze nadwozia a nie chromowane a u uzytkowników forum widze ze maja wersje dynamic i klamki w kolorze chromu pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ja mam dynamic i są srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeking Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 dzwonili dzisiaj do mnie że moja megi właśnie przyjechała ,po oglądnięciu stwierdzam że megi III w wersji dynamic ma srebrne klamki bez dopłaty,więc mają błąd w katalogu,pozdrawiam temat można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Myslal ktos juz o czyms takim ? Mnie korci zeby zamowic :) Kolor pewnie ten sam co przednie wloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi