DamianF Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jako że jestem tu nowy witam wszystkich Forumowiczów! Proszę o opinię o megance z poniższego linku. Jako, że o samochodach niewiele wiem to każda opinia będzie pomocna! Na razie wiem, że filtr powietrza powinienem wymienić na nowy- ten zdaje się obniża żywotność silnika :cry: http://otomoto.pl/renault-megane-gaz-sekwe...y-C9055269.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 wizualnie chyba nie ma do czego się przyczepić, filtr stożkowy do 1,4 z gazem to lekka przesada :) Wydech widzę,że też wymieniony,mocna pierdzi? :) Ładna Megi i w db cenie. Napewno sprawdź elektrykę,klimę itp...Reszta oczywiście standrdowo przy zakupie czyli na tzw czy nic nie puka nic nie stuka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi