Easy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Jakby ktoś się zastanawiał nad brewkami do swojego samochodu i nie mogl sie zdecydowac, to tak to wygląda u mnie. Sorry za tasme i zapalki, ale jeszcze nie doschly w trakcie robienia zdjecia. Foto by: DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 No i Meganka teraz wygląda, jak rankiem, przed pierwszą kawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 hehe, dobre lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Atak wyglądała moja była Megi I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 nie wiem co wy widzicie w tych brewkach - za piękne to one nie są :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A mnie się podobają. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 W fazie I Megi bref zakrywa szczelinę między maską a leflektorem , która drażni moje oko w Sceniu też założę. A każdy ma inny gust ;-) To tyle narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi