vnc_25 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam. Szukam, szukam i trafiłem na kolejny egzemplarz: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9211395 Co sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Dziwna, nadwozie od ph2, a środek od ph1 :| ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Przecież ona cała była rzeźbiona :shock: Szczeliny nadwozia są każda z innej bajki a nie mówiąc o tym ,że I phII miały w standardzie 2 poduchy z przodu !!!!! Ktoś tu próbował sobie odmłodzić autko albo złożył z dwóch jedno - szukaj dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No i ten przód. Nierówne szczeliny między maską błotnikami i spojlerem. Nie wiem, czy były wersje po lifcie ze stara deską :shock: ( brak poduchy pasażera, kierownica co jeszcze nie wiem bo nie widać). Cuś tu śmierdzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Omijaj to autko z daleka, co za patałach to klepał? z przodu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vnc_25 Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 OK. Dzięki wszystkim za pomoc. Szukam w takim razie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Najładniej wygląda spasowanie maski z błotnikiem po lewj stronie koło leflektora (patrz pasarzar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Najładniej wygląda spasowanie maski z błotnikiem po lewj stronie koło leflektora (patrz pasarzar) Może właściciel chciał sobie zrobić brewkę... tylko mu nie wyszło moim skromnym zdaniem poszukaj innego autka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Najładniej wygląda[...] bez sensu cytować drugi raz to samo.. wszak trochę odbije od tematu ale dziwi mnie, śmieszy i co tam tylko chcecie, taka negacja autka bo coś tam delikatnie wystaje... Się składa koledzy, że mój GT też ma takie dopasowanie w tym miejscu. Lewa strona to praktycznie równa linia ale już prawa nie jest dopasowana tak dobrze i widać wyraźnie złamanie linii... to znaczy że autko bite? po dachowaniu? Otóż nie, mam 100% pewności, że moja Megi nie była bita, więc vnc_25 akurat na to nie zwracaj uwagi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 że mój GT też ma takie dopasowanie Dobrze a co powiesz o wnętrzu :-> , nie no sergiu - bity na bank bo i tył nie pasuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Tomik 1970, o tyle i wnętrzu się nie wypowiadam 8-) chodzi mi tylko o to cholerne dopasowanie prawej strony, bo jak będę sprzedawał mój to ktoś znowu wyskoczy że kombinowane coś było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 chodzi mi tylko o to cholerne dopasowanie prawej strony Przyjedź do mnie to Ci dopasuje ;-) ale dla mnie ta meg jest nie do kupna :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Przyjedź do mnie to Ci dopasuje jak mnie protokół przekazania podpiszesz :-P in blanco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi