Robak Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 totalnie popieram kolegę wyżej :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 może nie którzy lubią nudne auta? :-P Mnie VW się podobają i tyle. W przyszłości mam zamiar mieć takiego np Eosa :lol: Dla niektórych wystarczy sam fakt że historia powstania tej marki ma silny związek z Hitlerem a to dla mnie jest powodem do zadowolenia, bo Hitler zatrudnił do tego Ferdynand Porsche - genialnego konstruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 o gustach się nie dyskutuje przepraszam ale ja mam katar i drgawki (przez to zdjęcie) :lol: :lol: :lol: :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 o silniku w12 chodzą legendy, że na jałowych obrotach można na nim postawić kieliszek z szampanem wypełniony po brzegi i nic się nie rozleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 dobra, wszystkich urażonych przepraszam za załączenie tego zdjecia... chciałem jakiś fajny silniczek renault wkleić ale co ma renault?? V6?? bo o niczym większym nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 poszukaj espace F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Oj tak broniuś - OT zrobimy - ale faktycznie Espace z F1 silniczek williamsa, toż to cacuszko! I volkswagen się chowa! ;-) Do autora, raczej jestem przekonany, że to 1.4 8v silniczek E7J - witaj w rodzinie takiego napędu, tj. 'Enerdżaka' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Znakiem charakterystycznym wieśwagenów jest to co jeździ w środku - blond PINDZIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 temat troche zboczony... :] rozmowy fajne... ale zachowajcie to do dzialu OT. bardzo prosze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 dobrze DrNO jeszce tylko jedna odpowiedź!! Czy Espace F1 był produkowany SERYJNIE?? bo W12 VW tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Espace F1 powstał tylko w 1 egzemplarzu dla zainteresowanych Espace F1 (youtube) oraz trochę danych: The Renault Espace F1 is manufactured by Renault, Williams and Matra. It has a 3500 cc 40-Valve V10 engine, who produces a massive 800 BHP/ 597 kW. That is 228.6 BHP per liter. The Espace F1 weighs 1300 kg, is 443 cm long and 205 cm wide. The height is n/a. This prototype has a maximum speed of 310 kph/ 194 mph and sprints in 2.8 seconds from 0 to 100 kph/ 60 mph, it brakes equally spectacularly, slowing from 300 km/h to 70 km/h in just 80 metres koniec OT do moda: może warto wydzielić temat na którym byłaby dyskusja o rożnych ciekawych konstrukcjach Renault?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi