tomures Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Proszę o ocenę tej meganki http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane...b54eb494062a4,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja ja jaka wypucowana trochę ciemne fotki wnętrza, chociaż (moim zdaniem) typowo przygotowana do sprzedaży prezentuje się nieźle :D Mnie osobiście się podoba :D 12900 +rejestracja Megii są teraz w takiej cenie? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Cena trochę wysoka. Ja we wrześniu 2007 roku, czyli prawie 2 lata temu kupiłem Megane 1.4 16V z 1999 roku, z przebiegiem 96500 km za 13 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Strasznie ,,wyplakowane" w strodku, i albo mi sie wydaje albo faktycznie reflektor przedni od strony kierowcy jakos dziwnie ulozony jest. mozliwe ze zle przymocowany albo cos puknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi