__Robert__ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Panowie powiedzcie mi taka rzecz, otóż mój Scenic dostaje porządnego kopa w okolicach 3000 RPM, wtedy czuc jak wciska w fotel, do tych obrotów jedzie tak normalnie, czy u Was też tak jest czy u mnie cos jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opisa pasuje do typowej 16-to zaworowki, ale z tego co widze to Ty masz 8v, dziwne U mnie rzeczywiście tak jest ze porzadnie przyspieszac zaczna dopiero powyzej 2800, ale ja mam 16v, a w tych silnikach to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 u mnie do 3000 też ciągnie ale od 3000 ciągnie jeszcze lepiej z tym że to 16tka więc lubi obroty. Uważam to za normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 __Robert__, mielismy w rodzinie classic'a z tego roku z tym silnikiem i potwierdzam, przy 3k rpm ma (mial) kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A to znaczy że wszystko gra, i jak go cisne to wcale wiecej pasliwa nie zjada, i to jest dobre. Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 To sie tylko cieszyc, bo ja swoja 16v musze cisnac zeby mniej palila (paradoksalnie) Ponizej 2000 pali znacznie wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi