dagos1 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam serdecznie. Noszę się z zakupem Megane II w wersji hatchback. Jednak jak do tej pory nie miałem możliwości naocznie dowiedzieć się o wymiarach bagażnika w tej wersji. Interesuje mnie to gdyż za 2 miesiące urodzi mi się synek i ciekawy jestem czy pomieści mi się tam wózek i inne niezbędne przy dziecka sprzęty. Interesuje mnie wymiar głebokość x szerokość x wysokość do półki. W internecie udało mi się znaleźć tylko informację że objetość bagażnika to 420l. Ale to jak dla mnie za mało. Będę ogromnie wdzięczny za informację i pozdrwaiam serdecznie użytkowników tych mocno wyróżniających się aut. dane w profilu to moje preferencje co do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Mi mieściła się gondola (duża) Peg Perego - trzeba było jednak wyjmować półkę, potem bardzo duży wózek spacerowy - bez problemu także i już bez konieczności wyjmowania półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 I tylko wózek, z resztą gratów zaczyna być problem. Ja bym proponował sedana. Duża inglesina wchodzi bez problemu i zostawiania półki w piwnicy ;-) A na wakacje zdejmujesz kółka, stawiasz wózek piętrowo i obok wchodzi cały niezbędny majdan. Ja mam już II sedana + dwójkę dzieci. Zawsze jestem spakowany tylko w bagażnik. Wg. mnie lepsze rozwiązanie niż htb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Z meganow dla rodziny bezsprzecznie kombi rulez, i nie ma nawet porownania z zadna wersja, bagaznik o wiekszej pojemnosci niz laguna - bodajze 520 l vs. 450 l lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 mareks 1234, w sedanie jest 530l czyli jest większy Ale to tylko na papierze.Wiadomo,że w GT jest bardziej ustawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi