onekpl Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Przymierzam się do zakupu w/w modelu w hatchbaku i mam pytanie dotyczące szyb. Zauważyłem, że przednia para szyb po stronie kierowcy i pasażera są inne niż pozostałe. Przednia para to "Renault Triplex XXX" a reszta to "Renault Securvis" - tak to sie chyba pisało. Zauważyłem patrząc po innych modelach na parkingach, że niektóre mają szyby tak jak opisałem wyżej, a inne mają wszystkie z jednakowej firmy. Czy mam zakłądać, że to auto miało wymieniane przednie szyby, czy też tak wychodziły niektóre modele z salonów. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirvi Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Z tego co mi wiadomo, wychodzący z salonu pojazd posiada na wszystkich szybach takie samo oznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja też mam przednie szyby inne, ale jak mierzyłem miernikiem drzwi są niemalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi