Lewy Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 No cóż, chyba nigdy nie znajde Meganki dziwaka z silnikiem od Kangoo :) zwanej 1.4e. Moja ściągnięta jest z Niemiec. Ciekawe czy oferowana była w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 czego? znajdziesz na pewno. tylko jeszcze nikt sie tu nie ujawnił, ale widziałem parę takich 1,4e w nowej kaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 heh ja też mam megi z 96 1,4e 8 zaworów RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gg11 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 No cóż, chyba juz nigdy nie znajde Meganki dziwaka z silnikiem od Kangoo Witam takiego dziwoląga sam posiadam (silnik e7jb626 taki stosowano podobno w kango ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Łał. A jednak. Dokładnie taki sam symbol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 gg11, masz ph1 czy ph2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gg11 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mam wersje przejściową z 1999 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 co to znaczy wersja przejściowa? wnętrze i przód odpowiadały jednej i tej samej fazie, nie było takich mixów jak np fso robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mam wersje przejściową z 1999 r Wiem co masz na myśli. Buda niby phII ale rozwiązania elektryki, działania wycieraczek, wygaszania wewn. oświetlenia itp. to jeszcze phI. No i ten silnik 8V w phII. Czyz to nie przejściówka? Mój podpis od dawna oddaje istotę rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 lewy, a doszedłeś jak to jest z tymi kielichami i rozpórką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Chyba tak. Przejrzałem rózne zdjęcia meganek z różnych lat. Wygląda na to, że uszy do rozpórki pojawiały się jeszcze w phII z 2000r, czyli mój ma pełne prawo je posiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gg11 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jest dokładnie tak jak napisał kolega lewy ( a co do wygaszania wewn. oświetlenia to niema go w ogóle).A co do mixów w reno to kolego są one o wiele wieksze niż w FSO. W moim autku montowali chyba to co mieli pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 chodzi mi o takie mixy ze np przód od ph1 a tył od ph2, w renault jak zmieniali fazę, to przynajmniej wizualnie to się zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gg11 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No tak sama karoseria to ph II, a reszta totalny mix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 no to w MII jest to samo, im bardziej poznaje inne MII'ki tym bardziej ejstem przekonany ze tez mam mix'a :D radio z MIIphII, czujnik pod lusterkiem od klimy jakiego nie montowali w ZADNEJ wersji... ani nadal nie montuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi