nicpon Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 co myslicie o tym http://moto.allegro.pl/item187010994_renau...rzak_przod.html moze bym sobie cos takiego kupił jak myslicie czy bedzie to wgladało fanie czy wsiocko?? ogolonie zamontował bym sobie taki bajerek hehe Prosze dostosować tytuł do treści - Lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 nie moge zidentyfikowac co to jest za czesc i gdzie sie ja dokleja, ale moim zdaniem, jezeli jest to tylko przedni zderzak to nie rob tego - musialbys dolozyc jeszcze progi i tyl zeby trzymalo sie kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jak chcesz to sobie kup ogolnie ja mam dokladke taka w megane I ph I standardowa wystarcza, i tak jest nisko :D, na najazdy i tak za nisko :D jak masz kase to sobie kup :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jak chcesz zmieniać dokładkę zderzaka to pomyśl nad hokejem od laguny I - fajnie pasuje do megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 no i jeszcze dodatkowy koszt - polakierowac. Nie wiem jak w Krakowie, ale tutaj w Wawie chca za polakierowanie np. spojlera jak za element... czyli cholernie duzo. w porywach nawet do 800 zł :shock: ale przewaznie ok. 400 :/ przy czym sam koszt spoilera to 160. BTW moze ktos ma lakiernika ktory by to zrobil za niska cene ? (tzn lakier na spoiler) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 czyli warszawiaków zapraszam do na s 15 za element z farbą i polerowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 przepraszam chłopaki ze nie dostosowalem opisu do tresci ale chodzi o przednia podkłatke pod zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ja juz dlugi czas poluje wlasnie na ta listwe od laguny phI bo ta z meganki mam nekko naderwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 piszu, odezwij się na pw to Ci powiem gdzie ja robiłem spoiler za 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 jak wyglada hokej od laguny I??? nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a od czego jest google.com i wyszukiwarka grafiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 okładka fajna, też nad tym myslałem ale już chyba nie bede inwestował w auto i jest to chyba jadyny "niski" plastik który dobrze wygląda bez calego kompletu (czyli prógów itp) i bez większych felg szlag mnie trafia jak widze auto na 13' czy nawet 15' z pełym oprogowaniem i zderzakami jedyne na co musisz zwrócic uwage to tworzywo; tego typu plastiki mają tendencję do puchnięcia i odkształcania sie; sa po prostu gówn....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 bronius przeciez leniwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 w lagunie ten hokej miał fajny kształt i jeden otwór chyba po prawej stronie, wielu userów z forum meganecoupe.pl go zakłada ps. nicpon, ładny paseczek masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 hmmm... i tak nie wiem jak wyglada :D dzieki bronius :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi