pinquin Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Proszę o opinię o następującym aucie. Jestem zielona a nie chcę echac bez sensu. Auto od osoby prywatnej, wersja emotion, mały przebieg. Renault Grand Scenic 1.5 dCi Emotion Cena 7.490 EUR Przebieg 71.000 km Rocznik 2004 Rejestracja 10/2004 ABS ESP Dach solarny, czujniki parkowania, nowe opony (kupowane przy 60 tys) zdjęcia tutaj: http://tnij.org/dvpj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Może warto jechać i oglądać bo przebieg i wyposażenie zachęca, ale z dobrym mechanikiem który zna bolączki Scenic'ow. Warto byłoby sprawdzić/potwierdzić stan/przebieg w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinquin Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A mam pytanie - zaniepokoiło mnie to że wyczytałam że w wersji emotion w standardzie jest automatyczna klima a ja na zdjęciu widzę manualną... Czy to znaczy że jest to niższa wersja?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi