ekiertk Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Na początku witam wszystkich. Od jakiegoś czasu zacząłem szukać swojej wymarzonej Megi. Ubzdurałem sobie że ma to być koniecznie wersja Lux Privilege, najlepiej czarna (ale niekoniecznie) i z dachem typu solar:-) wiem, wiem strasznie dużo wymagam. Rocznie jeżdże dużo ponieważ do pracy mam 150 km w obie strony. Więc jeśli to będzie benzyna to na pewno pujdzie do zagazowania. Narazie rzuciło mi się w oczy to ogłoszenie http://otomoto.pl/renault-megane-megane-ii...e-C9271049.html Proszę Was o jakieś sugestie. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 coś mi nie pasują te szpary na styku błotnik-zderzak oraz szpary pod lampami, 64000km/6lat=10,5 tyś km rocznie???? Zdarzają się rodzyny ;-), numer vin i do serwisu. Podadzą ci date ostatniej wizyty i przebieg,a póżniej to sobie łatwo można obliczyć. To tak na moje amatorskie oko,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekiertk Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Grooha, dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście jak zwróciłem uwagę na ten tył to podejrzanie wygląda. Przebieg na pewno postaram się zweryfikować bo jak przy tym roczniku nie ma jedynki z przodu to rzeczywiście jest zastanawiające. Znalazłem jeszcze coś takiego http://otomoto.pl/renault-megane-megane-ii...e-C9271049.html Poproszę kolejne opinie odnośnie tych dwóch aut. A może ktoś ma coś podobnego do zaoferowania;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Do skasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 ekiertk- chodziło mi o przód auta Dałeś tego samego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekiertk Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Hehe, to się popisałem:-) przepraszam że dopiero odpisuje ale nie było mnie cały dzień przy kompie. Chodziło o ten link http://otomoto.pl/renault-megane-ii-2-0-16...e-C8445346.html A może ktoś gdzieś widział ciekawą megi lux privilege i podpowie bo już sam nie wiem gdzie szukać:-/ [ Dodano: 2009-07-28, 22:32 ] Nikt nic nie powie na temat drugiego autka? czy wart swojej ceny itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsa7 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 autko stoi w komisie wiec masz male szanse ze jest z nim wszystko ok bo niestety wiekszość aut z komisów to już zarzniete lub walone fury ktorych właściciel nie mogł nigdziej sprzedać i sprzedał do komisu ale to jest tylko moje zdanie i moje doświadczenie jak szukałem sam auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekiertk Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Hmm, jest tu jakaś logika. Przejżałem już chyba wszystkie możliwe strony i sam już nie wiem gdzie szukać mojej wymarzonej megi:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsa7 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 szukaj a napewno znajdziesz ale nie zawsze to co chciałbyś znaleść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rippi777 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Kolego, a może moja wpadnie Ci w oko... http://www.allegro.pl/item699017694_renaul...ort_tuning.html 2.0 16V z LPG sekwencyjnym! Niestety bez solardachu i 5d! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekiertk Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Rippi777 - właśnie niedawno ją wypatrzyłem, nawet mi się spodobała, ale: niestety musi być 4 drzwiowa:-/ swoją drogą bardzo ładne felgi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rippi777 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A dziękuję dziękuję Swoją drogą klient (podobno) ma już po nią przyjechać we czwartek!!! Pozdrawiam i owocnych łowów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekiertk Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Niedziękuje:-) no to kontynuuje poszukiwania. Co myślicie o tej megi? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9243395? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 wygląda fajnie myślę, że warto byłoby ją obejrzeć na realu. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rippi777 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Fajne autko i cena też fajna (choć z tym spalaniem to ja bym mu nie ufała - bedzie większe)!!! Ja również na Twoim miejscu jechałabym je obejrzeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi