onekpl Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Od dłuższego czasu szukam w/w auta i zazwyczaj trafiam na jakieś cudeńka, których szkoda nawet wspominać. Znalazłem wreszcie coś za rozsądne pieniądze i z wyposażeniem które chciałbym mieć. Problem (lub nie) w tym, że auto jest z 2001 r. a przebieg ma 185 000. Nie za dużo? Do jakich przebiegów dochodzą średnio 1.4 16V? Czy ten silnik jeszcze pojeździ? Uprzedzam, że wiem że lepiej mieć taki przebieg na liczniku niż żyć w błogiej nieświadomości, że ktoś cofał go o 100 tys. No chyba że ten był cofany z 285 tys :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 jak na auto 8 letnie to przebieg jest ok , co do wytrzymałości to ja w swoim 1,6 16V mam podobny i zero problemów i nie berze ani grama oleju wiec obstawiam ze jeszcze wytrzyma troche , jest na forum watek o przebiegach wiec sobie poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi