Tomasz Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Mam fabryczne radio CD 4x15W i zastanawiam się nad jakimś mocniejszym, ale tylko fabrycznym, więc moje pytanie brzmi: co jeszcze oferował producent (wiem że jest jakiś model 4x35W) i czy jakaś ewentualna przekładka radia nie przysporzy większych problemów, czy wszystko będzie pasowało i współpracowało ze sobą (wyświetlacz i pilot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja mam podobne pytanie... Mam radio CD, a chcialem wrzucic z MP3... Wyswietlacz nie zwariuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Najlepiej jak sam prześledzisz sobie schematy elektryczne. Są do pobrania z ftpa pikura. Wejdź do wątku instrukcje i tam znajdziesz namiary. W schematach elektrycznych znajdż pozycję radio. I potem wybierasz wersję i odpowiednie jej ustawienie kabelków. Wtedy będziesz wiedział na pewno czy jest coś innego na 100%. Wydaje mi się że nie powinno być problemów ale najlepiej samemu prześledzić schematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Niezly pomysl... Tak zrobie w najblizszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Wyświetlacz raczej nie zwariuje. Bo z tego co pamiętam ma połączenie z radiem. Jak nie ma to nie wyświetla. Ale najlepiej prześledzić dokładnie. Problem jest tylko w tym że nie wiadomo które radio 01 02 03 04 05 06 to to które mamy i to na które możemy zmienić. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ha, podmianka jak pisal Hadson to formalnosc, gorzej by trafic radio ktore zadziala z reszta osprzetu. najlepiej wymienic na takie ktore nas interesuje (ie mocniejsze, z mp3), ale z tego samego okresu produkcji. niestety z tym tez nie jest rozowo - nawet miesiac roznicy moze miec znaczenie. jesli nie trafimy z odpowiednim modelem mozemy sie pozegnac z pilotem przy kierownicy czy wyswietlaczem;-( najlepiej przejedz sie do serwisu i popros by podali ci z jakiego okresu masz radio i wypytaj z jakiego przedzialu produkcyjnego 'lepsze' radio powinno pasowac. na pewno radio z serii update list, nie pojdzie na podmianke z tuner list. a tak prawde mowiac, to sami pracownicy salonow maja niskie mniemanie o fabrycznych radiach - jako niezaprzeczalna zalete wymieniono to ze integruje sie z deska i dlatego rzadziej je kradna i to by bylo na tyle;-) mi to co mam pasuje, po naglosnieniu w r5 jest jak audytorium. ale z mp3 jeszcze powalcze, tylko ciagle mi sie to odwleka (klamka naprawiona, teraz klocki na tyle i jeszcze plastik przy siedzeniu wypadaloby naprawic bo mi sie tkanina przetrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja po wakacjach chce podlaczyc wzmacniacz, zmienic glosniki z przodu i jakis subwoofer do bagarznika, takze na mocy samego radia zupelnie mi nie zalezy. Zalezaloby mi tylko na tych glupich mp3. To, ze nikomu sie nie chce w nocy tego radia wyrywac i to, ze sie ladnie komponuje jest dosc duza zaleta i nie zamierzam z niej rezygnowac. Nowe radia sa tak kolorowe, bajeranckie, a co za tym idzie nie eleganckie, ze zmieniac nie zamierzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 wszystkie radia, niezależnie od tego, co napisano na naklejce, mają nie więcej niż paręnaście WATT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi