Kanapa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jako że jestem świeżym posiadaczem meganki jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałem się serdecznie przywitać. Kupiłem niedawno w Belgi w/w auto, ale nie mam pojęcia jaka to wersja. Wyposażenie jakie znalazłem to; abs, asr, komputer, 6 poduszek, elektryczne 4 szyby z domykaniem na pilota i blokadą, ręczna klima, cd-radio ze sterowaniem pod kierownicą, automatyczne światła i wycieraczki, ściemniające się lusterko, relingi czarne, klamki i lusterka w kolorze nadwozia, deska rozdzielcza jest w dwóch kolorach - dół jaśniejszy, światła przeciwmgielne, stalowe felgi, na listwach jest napis dCI. Może ktoś wie co to za wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 stawiam na confort expresion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Może głupio zapytam (bo nie sprawdzałem jak jest w innych megankach), ale u Was nie ma naklejki po wewnętrznej stronie klapy schowka pasażera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi