Tomasz Gosport Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Czesc wszystkim mam pytanko!!mam meganke cabrio98 ze swiatłami tylnymi ktore maja plastki na około swiateł czy moge tam wpakowac swiatła od nowszej wersji bez tego paskudnego plastiku??a jeszcze czy zna ktos jakis dobry sklep internetowy co bym sobie cos zakubił do meganki!!z gory dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 możesz wsadzić światła od ph2, ale trzeba chyba kostkę przerobić, bo jest inne ułożenie świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Nie wiem co to jest "ph2" ale podaje ci link do fajnych swiatel: http://cgi.ebay.co.uk/LEXUS-ALTEZZA-STYLE-...1QQcmdZViewItem albo: http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-MEGANE-CHROM...1QQcmdZViewItem sam chce je kupic ale najpierw chcialbym poznac wasza opinie. Jak one sie sprawuja? Tomasz Gosport: mam ta sama meganke, co myslisz o swiatlach? [ Dodano: 2007-05-17, 20:25 ] Mysle ze te swiatla z drugiego linku sa ladniejsze, wlasnie sie nad nimi zastanaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 pierwszy link to światłą do hatchback'a i nie będą pasować, w drugim są lexy chrom, ale wg mnie ładniejsze są lexy black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 lexy to wioska! a te jeszcze te tandetne to w ogole ukraina smierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Lubię woiski. Zwłaszcza te na Ukrainie są piękne. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi