Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prośba o ocenę Renault Megane II Kombi 1.9 diesel

Diwix

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, planuje zakup Renault Megane II w wersji kombi do 25000zł brutto. Rocznik mnie nie interesuje ani przebieg. Auto musi być zadbane i odpowiednio utrzymane. Może być po dzwonie ale zweryfikuje je na pewno na stacji diagnostycznej w jaki sposób i wg jakich metod zostało naprawione. Mieszkam w Poznaniu i tutaj nic ciekawego nie znalazłem (brak kombi). Znalazłem coś na aukcji, są to okolice Ostrowa Wlkp. Może ktoś z Was może coś powiedzieć o tym autku:

Megane II Kombi

Powoli mam dosyć jechania po kilkadziesiąt kilometrów tylko po to, by zobaczyć odpicowane "cacko" sypiące się i trzymające na samym lakierze. Miałem wątpliwą przyjemność oglądania takich pojazdów.

Tak jak piałem auto może być po jakiejś kolizji ale musi być naprawione zgodnie ze wszystkimi normami a nie byle jak.

W okolicach Ostrowa, Jarocina, Pleszewa jest mnóstwo komisów (lepszych i tych gorszych) i pomyślałem czy nie skoczyć i zobaczyć co tam stoi. Może Wy coś poradzicie?

Pozdrawiam

Dawid

Powoli mam dosyć jechania po kilkadziesiąt kilometrów tylko po to, by zobaczyć odpicowane "cacko" sypiące się i trzymające na samym lakierze.

stwierdzenie OK tylko czemu dajesz link do "odpicowanego cacka" cena 22,5 do negocjacji jest podejrzanie niska jak za ten rocznik, przebieg, silnik, wyposażenie i bezwypadkowość.

ze zdjęć wygląda bardzo fajnie - obstawiam problemy silnikowe

Witam, dlatego pytam:) Może ktoś z Was miał okazję oglądać to auto. W ciemno nie pojadę po wcześniejszych przygodach. Przy okazji szukam też innych marek ale tam jest podobnie - duuuuuuuuużo gruchotów.

Dzięki za odzew:)