dadulek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 witam wszystkich. jestem nowym posiadaczem megi i chcialem wiedziec jaki gaz zalozyc do niej najlepiej? jezeli znacie jakies dobre zaklady w gdanku to bardzo prosze o info. a w roli ciekawosci to jak wyglada spalanie na gazie w tym autku? [ Dodano: 2007-05-03, 09:25 ] A MYSLALEM ZE TEN DZIAL JEST PO TO ABY SOBIE POMAGAC CHYBA SIE MYLILEM!!! [ Dodano: 2007-05-05, 13:15 ] [CENZURA] forum.... poprawiono - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek_23_ Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja założyłem niedawno gaz LPIGAZ mam silnik 1.6 90 koników i ostanio za 300 km zapłaciłem jakieś 45 zeta wiec Superowo i zauważyłem ze silnik lepiej pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 zauważyłem ze silnik lepiej pracuje na lpg lepiej niż na benzynie :shock: nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek_23_ Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No bez kitu np przy samym odpalaniu zapala na dotyk wczesniej troche musiałem gazem dawać wiadomo przy ruszaniu nie czuć tego potencjału jak na benzynie ale jak sie rozbuja to uuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 przy ruszaniu nie czuć tego potencjału jak na benzynie to już Cię chłopie nie kumam to jest lepiej czy gorzej - nie piję więcej :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Ja zakładałem u tego gościa poniżej, tyle że w Starogardzie Gd. ( ma drugi warsztat). Mimo początkowych problemów przeczytaj tutaj: http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=514 teraz jest ok.. Ze spalaniem jest już gorzej wychodzi mi 10 –11 /100km ale w tym tygodniu w sobotę jadę i obiecują że sobie z tym poradzą . P.H.U. "EDYTA" Jarosław Piotr Kuraszewicz adres: ul. Sobieskiego 14 80-216 Gdańsk telefon: (0-58) 524-05-87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek_23_ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 przy ruszaniu nie czuć tego potencjału jak na benzynie to już Cię chłopie nie kumam to jest lepiej czy gorzej - nie piję więcej :-P He he he no nie jest aż tak dobrzez przy ruszaniu ale spodziewałem się że bedzie dużo gorzej tymczasem jestem miło zaskoczony tym bardziej że dałem za instalke 1400 a mam wielopunktowy wtrysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi