Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Megane II Grandtour

kisio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zarejestrowałem się na forum, gdyż dziś podczas oglądania FF II wpadł mi w oko Megane II Grandtour: taki

Z całym szacunkiem dla Focusów, ale Megane "miażdży" go stylistyką, wykonaniem (mniej plastików), no i zacząłem się zastanawiać (wcześniej rozważałem zakup Scenica).

Poza lekkimi obcierkami na plastikach (zderzaki) jest w bardzo dobrym stanie, w środku również ładnie utrzymany, nie widać tego przebiegu.

Przebieg udokumentowany - książka z Niemiec, samochód poleasingowy (jak na taki, to przebieg, też nie za duży).

Silnik 130KM (z tego co wyczytałem na forum - końcówka 2005), jeszcze bez FAP.

Tylko ta cena - 32900zł, czy to nie za dużo jak za takie auto?

Silnik to raczej ma 120 Km a nie 130 km. auto wygląda na bardzo zadbane. Poza tym jeśli auto w dobrym stanie to cena jest w porządku nie sugeruj się tymi super okazjami z allegro gdzie za 30 tys. zl można kupić 2008 r. to są złomy nie ma się co oszukiwać. Jedz na serwis niech go przemierzą i sprawdzą przebieg jeśli wszystko ok. to bierz i ciesz się z nowego zakupu ( lej dobrą ropę i przejedziesz na nim drugie tyle co ma zobaczysz). pozdro i udanego zakupu

Może to jednak 130KM z FAPem?

[ Dodano: 2009-08-13, 20:57 ]

Po kolejnym obejrzeniu, FF II poszedł w niepamięć :mrgreen:

Zostało jeszcze badanie w ASO i podjęcie decyzji.

Gościu twierdzi, że jest to 130km, ale upiera się, że bez FAP :->

Jedno co mi się nie podoba to "zapocona" od oleju rura pomiędzy intercoolerem a turbiną (na prawo od wlewu oleju).

PS.

Z tego co wyczytałem na forum - to jednak normalka <ok>