kisio Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam! Zarejestrowałem się na forum, gdyż dziś podczas oglądania FF II wpadł mi w oko Megane II Grandtour: taki Z całym szacunkiem dla Focusów, ale Megane "miażdży" go stylistyką, wykonaniem (mniej plastików), no i zacząłem się zastanawiać (wcześniej rozważałem zakup Scenica). Poza lekkimi obcierkami na plastikach (zderzaki) jest w bardzo dobrym stanie, w środku również ładnie utrzymany, nie widać tego przebiegu. Przebieg udokumentowany - książka z Niemiec, samochód poleasingowy (jak na taki, to przebieg, też nie za duży). Silnik 130KM (z tego co wyczytałem na forum - końcówka 2005), jeszcze bez FAP. Tylko ta cena - 32900zł, czy to nie za dużo jak za takie auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Silnik to raczej ma 120 Km a nie 130 km. auto wygląda na bardzo zadbane. Poza tym jeśli auto w dobrym stanie to cena jest w porządku nie sugeruj się tymi super okazjami z allegro gdzie za 30 tys. zl można kupić 2008 r. to są złomy nie ma się co oszukiwać. Jedz na serwis niech go przemierzą i sprawdzą przebieg jeśli wszystko ok. to bierz i ciesz się z nowego zakupu ( lej dobrą ropę i przejedziesz na nim drugie tyle co ma zobaczysz). pozdro i udanego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zapomniałem dopisać, że miał wymieniony rozrząd przy 120kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tylko dlaczego on ma zielona naklejke ECO niemiecka? Ja na tym samym roczniku, tym samym silniku mam żółtą! Moze to jakis silnik z obnizona moca i emisja spalin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Może to jednak 130KM z FAPem? [ Dodano: 2009-08-13, 20:57 ] Po kolejnym obejrzeniu, FF II poszedł w niepamięć Zostało jeszcze badanie w ASO i podjęcie decyzji. Gościu twierdzi, że jest to 130km, ale upiera się, że bez FAP :-> Jedno co mi się nie podoba to "zapocona" od oleju rura pomiędzy intercoolerem a turbiną (na prawo od wlewu oleju). PS. Z tego co wyczytałem na forum - to jednak normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi