dembos Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam mam pytanko czy klapka wlewu paliwa do scenica po liftingu pasuje takze do scenica z roku 1998r Moja klapka ulegla uszkodzeniu w wyniku kolizji i musze wymienic Prosze o odpowiedz Pozdrawiam dembos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jeżeli możesz to zakładaj z ph I jest bardziej wytrzymała, ta z ph II szybko ulega uszkodzeniu ( już dwie wymieniłem i teraz w swoim założyłem z ph I ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granulka Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 jak wymieniace klapke od scenic I? w całości z zawiasem, czy można samą klapkę. Prosze o pomoc jak całożyć sama klapkęmarek_c, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Kompletna, odkręcasz zakole wkładasz rękę z kluczem oczkowym nr 8 i odkręcasz dwie nakrętki. Musisz najpierw zwrócić uwagę czy nowa klapka ma "ucho" na bolec od siłownika centralnego zamka, u mnie nie było więc dorobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi