jubek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witajcie, jestem zainteresowany tym samochodem. Proszę zerknijcie na ogłoszenie, zdjęcia i podzielcie się opinią. Jeśli zdecyduję się to chciałbym go gdzieś sprawdzić - polecicie jakieś miejsce? ASO w Puławach czy lepiej w Lublinie? A może nie w ASO? Czy cena nie jest trochę podejżanie niska? Jak dzwoniłem do właściciela to pojazd zachwalał i wg niego nie ma żadnych usterek oprócz "nie zaciągającego" się hamulca ręcznego. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Osobiście na Twoim miejscu nie kupiłbym auta z gazem, chybaa że zależy Ci na niskim spalaniu to lepszy będzie diesel. Zastanawia mnie czy werjsa RT nie miała seryjnie listwy pod zderzakiem? Na jednej fotce widać, że są przepalone żarówki w podświetleniu zegarów i panelu klimy, mały problem lecz drażniący, a tak to autko wydaje się być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie kupiłbym z gazem autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Przednie zagłówki chyba pochodzą z nowszego modelu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dzięki za uwagi. Nad gazem sie właśnie coraz bardziej zastanawiam ale ta cena za litr... jest kusząca Jakby się znalazł ktoś z okolic Lublina to jeszcze raz proszę o jakieś inforamcje gdzie sprawdzić auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Do ceny gazu dolicz jeszcze troszke na przegląd, który trzeba robić co roku i musisz się liczyć, że autko i tak będzie więcej palić i silnik dostanie po tyłku... po kilku latach może ubyć kilka lub nawet kilkanaście koników. Ja tak samo nie kupiłbym autka z gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi