theghost23 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam, mam 2 pytanka :) 1. Co sądzicie o tych 2 autkach ? a) http://otomoto.pl/renault-megane-klima-ele...v-C9542455.html :) http://otomoto.pl/renault-megane-C9516796.html Szczerze bardziej skłaniam się do tego drugiego, tańszego, brak klimy nie byłby dla mnie aż takim dużym minusem. 2. Orientujecie się może ile kosztują obecnie opłaty i rejestracja za taki model ? Chciałbym mniej więcej wiedzieć ile musiałbym doliczyć do ceny ewentualnego zakupu. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon126 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witaj. Ja w lutym kupiłem megi z 96r z silnikiem 1.6 (55kw) za 7 tys.w kraju i jestem zadowolony z zakupu :) . motor pracuje bez zarzutu. Zmieniłem jedynie linkę otwarcia maski i drążek kierowniczy, to po zakupie, ztargowałem cenę, a wczoraj łożysko w kole. Mam cztero osobową rodzinkę i dla nas autko jest ok. Acha zwróć uwagę na klapkę wlewu paliwa ja musiałem kleić zaczepy, cała jest plastikowa i używana kosztuje 70 zł. Twoje kandydatki ładne ze zdjęcia, ale czy nie za ładne. Bez klimy i całej elektroniki da się żyć i moim zdaniem nie ma co za to przepłacać. Co do opłat poszperaj na forum gdzieś czytałem o opłatach za auta sprowadzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ten pierwszy to silnik 1,6 8V,a w tym drugim przebieg napewno większy....jak ta kierownica wygląda ?Ja osobiście wybrał bym pierwszy,ładnie utrzymany ,i jeśli przebieg udokumentowany to ok,choć i tak nie wierzę w tak niski przebieg,dziś załatwić książki serwisowe to nie problem.Cena dość duża jak doliczyć opłaty,to wyjdzie jak za model z 98 roku .Mi w zeszłym roku wyszło coś ok 2 tyś. opłat za auto .Niewiem jak to teraz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zajrzyj tutaj może Ci się spodoba... http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=16350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Na zdjęciach dużo lepiej prezentuje się pierwsza. Piszecie, ze bez klimy da się żyć - oczywiście, że się da. Bez ogrzewania, opon zimowych, pasów bezpieczeństwa, zagłówków, wspomagania itd. też da się jeździć. Klime docenisz wiele razy i to nie tylko w upały. Dużo Meganek z lat 96-97 ma klime i warto się za takimi rozglądać. Druga wygląda jak by przejechała conajmniej 260tys a nie 130tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi