glenn Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 cut Wpis pochodzi z forum rlkp/ Silnik jest na rynku od 2006 roku, produkowanych jest ich spora ilosc, trudno, zeby wszystkie byly idealne, bowiem NIE DA SIĘ, produkować czegokolwiek, mając "brakowość" na poziomie 0%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 jeśli firma X mówi mi, że płacąc tyle i tyle zł otrzymam TO i TO. To oczekuję właśnie tego, a nie 'taniego' substytutu i z łaską.zgadza sie,na papierku i podpisując umowe to wszystko pieknie wygląda.Ja mam pełny pakiet (ac..oc..nw...assistanse w PZU) oprócz tego pomoc drogową na terenie EU (pakiet austriacki).Gdy mi padło auto w Czechach to wyszło mi szybciej ściągnąć kumpla z lawetą niż czekac na pomoc.Obie strony olały mnie ciepłym moczem chociaż mam zagwarantowany hotel,przejazd do domciu ,holowanie itd.Czyli w sumie tez pakiet Vipowski ;-) Póżniej się nie mogłem doprosić zwrotu pieniążków,według nich mialem czekać :roll: Wracając do tematu...nawet u mnie w pracy mechaniory wiedzą,że renufka wypuśćiła w sumie niepsujne 2.0dci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi