jaha Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest to kolor CZERWONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks1975 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 zdecydowanie [shadow=red:fa5c0491ae]CZERWIEŃ [/shadow:fa5c0491ae] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal83 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 żółty Sirius :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A moja megi jest Silver, i zgadnijcie co zaznaczylem :) Moze po zimie oddam do lakiernika na odswiezenie ( plus listwy pod kolorek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 żółty Sirius :evil: Bez watpienia... Dzisiaj znowu ja widzialem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja tylko powiem ze wspolczuje posiadaczom czarnych autek :) w taka temperature ciezko jest wysiedziec, w czarnych musi byc jeszcze gorzej... No chyba ze macie klime, to zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja mam czarna i jak postoi 8 h na sloncu to po jej otwarciu jest pieklo :-P, osobisie polecam w takich sytuacjach otworzyc tylna klape i najlepiej wszystkie drzwi :) Chodz sama klapa + drzwi kierowcy tez dziala. Po chwili ma sie juz normlana temp. powietrza w samochodzie, gorze z rozgrzanymi elementami wewnatrz, ale to chyba ma kazdy :) Na czarnym gufna ptakuf wyglondajom naprawde elegancko :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Megan stojąca na alusach i będąca w kolorze srebrnym doskonale się prezentuje w pełnym słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał78 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest to kolor CZERWONY Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 fakt, srebrna na alusach wyglada ladnie... moj kolor (ciemny szary - srebrny [fachowo bodaj Blask Fiordu :):)) ladnie wyglada w deszczu na mokrych albo spsikanych plakiem gumach i jak jest czysty :P naprawde wtedy sie prezentuje miodek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 odp: mój :) czyli boooordoooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi